HTML

A darabolos pingvin rnr viszontagságai

Zenei blog az aktuális koncertélményekről.

Friss topikok

Linkblog

P.Mobil a Tunyogis évek

2007.11.10. 14:16 darabolos pingvin

Utoljára 1997-ben jártam a Josefinában TRB koncerten. Akármennyire is érdekelt volna egy koncert mindig nemet mondtam magamnak. Történt, hogy a Turó nevű fickó egy ajtónállóval a koncert végén végigkérdezte a tisztelt fogyasztó közönséget egyesével az ajtóban hogy "öcsém, ugye nem felejtetted el kifizetni amit ettél , ittál?" . Ilyet azóta se éltem meg. Szóval akkor eldöntöttem, hogy nem költöm ott a pénzem a jövőben.

Tegnap is csak egy a zenekarhoz közel álló barátom kérésére mentem oda.

A P.Mobil és a TRB történetében a soha nemond hogy soha mondás fokozottan érvényes. Az elmult 2 évben láttunk már vadabbnál vadabb felállásokat a különböző összeveszések és súlyos betegségek miatt.

Az utod zenekarokból gyakorlatilag egy 2 napos motoros fesztivált lehetet volna grundolni!

Teljes teltházzal ment le a koncert. Hiába Schuszter Lóri 19-re lapot kért és megszüntette a Rudán Joe, Póka, Németh felállású lassan 10 éve vegetáló felállást. Majd meghirdette, hogy mivel Mareczky Toto itthon van össze trombitálta a Tunyot és Bajnokot és szerencsére Zeffer is felépült mostanra, igy semmi akadálya sem lesz egy múltidéző koncert sorozatnak.

4+1 koncertet vállaltak és ez volt a második Kaposvár után.

Két részesre tervezték a bulit, de már az első részt is hamarabb kellett befejezni, mert Tunyo rosszul lett. A második részben már nagyon rosszul énekekelt. A ráadásokat már Zeffer énekelte helyette.

Jelenleg úgy áll a dolog, hogy bizonytalan, hogy egyáltalán megtartják-e a hátralévő 3 koncertet.

Amúgy a program jó volt amit játszottak, a Hammond orgona úgy kell a Mobilnak, mint kenyérnek a vaj. Sárvári Vili megmutatta, hogy nem kell ide második gitáros megoldja azért Ö egymaga is a dolgokat.

A nagykérdés számomra, hogy Schuszter kivel képzeli el a jövőt. A tegnapi zenészek közül egy-kettő biztosan vállalná, csak kérdés, hogy mennyire jönnek elő a régi sérelmek és a régi beidegződések, valamint meddig birnák egymás rigolyáit.

Azt nehezen tudnám elkézpelni hogy Lóri 30 év alatti srácokból állitana össze csapatot magának és mondaná, hogy Mi vagyunk a Pémobil, ti vagytok a közönség :)

Szólj hozzá!

Címkék: mobil tunyogi josefina

A bejegyzés trackback címe:

https://darabolospingvin.blog.hu/api/trackback/id/tr32224422

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása